LUNGO WAALWIJK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1535 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lungo Waalwijk. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 9:21 De pizza was niet warm.
13 jul 2024 om 19:42 De carpaccio salade was enkel dun laagje carpaccio met 2 blaadjes sla. Prijs niet waard! Je verwacht echt een salade ipv enkel 4 plakjes vlees! Pizza prima.
17 jun 2024 om 12:23 On my pizza should be arugula but wasn't even one piece. Pizza was looking so poor despite I add more ingredients. But cheesecake was ok
15 jun 2024 om 21:51 Al meerdere keren besteld en erg tevreden, deze keer zat er alleen erg weinig saus in de pasta wat het erg saai maakte. Pizza was erg lekker.
6 jun 2024 om 10:49 prima
31 mei 2024 om 21:04 Het pizza is heerljk. Voor herhaling vatbaar.
30 mei 2024 om 11:06 prima
28 mei 2024 om 7:39 Heerlijk gegeten!
26 mei 2024 om 18:41 het was de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb het was heerlijk voor herhaling vatbaar succes met alles
21 mei 2024 om 15:06 Ik bestel geregeld bij Lungo, alles netjes snel en warm geleverd. Soep in een net bakje met Folie ingepakt zodat het deksel goed blijft vast zitten.
18 mei 2024 om 8:39 Was echt verrukkelijk en veel eerder bezorgd dan verwacht. Hoeveelheid was ook goed een beetje te veel zelfs. Toch alles opgegeten!